1 114 ₴
Показати оптові ціниСендвичница вафельниця гриль Livstar LSU-1220
Універсальний прилад з трьома змінними насадками заощадить місце на вашій кухні і зробить приготування всіляких страв швидким і простим.
Прилад володіє потужністю 750 Ватт, двома індикаторами роботи, автоматичним термостатом, що забезпечує постійну підтримку температури і захист від перегріву.
Насадки виготовлені з алюмінію з антипригарним покриттям, що дозволяє готувати з мінімальним застосуванням жирів. Розмір насадок - 13 на 22 див.
Корпус виготовлений з термостійкого пластику з дзеркальними металевими вставками.
Приготування сандвічів
Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.
1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.
2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.
3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.
4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.
5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.
6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.
7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.
Випічка вафель
1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".
2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.
3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".
Рецепт вафель бісквітних
Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної
ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.
Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,
пропоновані торгівлею.
Смаження на грилі
1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".
2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.
3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.
4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.
УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.Приготування сандвічів
Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.
1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.
2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.
3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.
4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.
5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.
6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.
7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.
Випічка вафель
1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".
2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.
3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".
Рецепт вафель бісквітних
Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної
ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.
Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,
пропоновані торгівлею.
Смаження на грилі
1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".
2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.
3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.
4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.
УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.
Приготування сандвічів
Намажте зовнішню сторону сандвіча (сторону, яка увійде в контакт з полуформой) вершковим маслом або маргарином. Це дозволить згодом легко відокремити сандвіч від форми.
1. Увімкніть прилад у встановлену згідно з приписами штепсельну розетку із заземленням, 230 в, 50 гц. Світиться червона контрольна лампочка. Якщо досягнута обрана температура, загоряється зелена контрольна лампочка. Червона контрольна лампочка продовжує горіти і вказує на робочий режим приладу.
2. Під час нагрівання напівформи повинні бути закриті. Якщо загорілася зелена контрольна лампочка, значить досягнута температура випічки.
3. Відкрийте фіксатор кришки і підійміть кришку вгору до тих пір, поки вона не зупиниться у відкритому положенні. Покладіть в кожну з форм приготований бутерброд з начинкою між 2 тостами. Плавно закрийте кришку. Закрийте фіксатор кришки.
4. Зелена контрольна лампочка включається і вимикається під час роботи, щоб підтримати встановлену температуру випікання. Час випічки справа особистого смаку. Чим довше сандвіч знаходиться в печі, тим темнішим він підсмажується.
5. Обережно відкрийте фіксатор кришки і відкиньте кришку вгору. Тости виймайте дерев'яної виделкою або чим-небудь подібним.
6. Після кожного проходу, за потреби, злегка змащуйте напівформи маслом.
7. Напівформи вафельниці повинні бути в перервах закриті.
Випічка вафель
1. Повторіть кроки 1-3, як це було описано в розділі "Підсмажування сандвічів".
2. Відкрийте кришку, налийте приблизно 1 столову ложку тесту в середину нижньої напівформи. Наливати потрібно швидко, інакше вафлі не отримають рівномірну, коричневе забарвлення. Дозуйте тісто правильно, надлишки тесту будуть видавлені за краї і забруднять виріб. Плавно закрийте кришку. Ручки при цьому не стискайте.
3. Робіть, як це було описано у підпунктах 4-7 голови "Підсмажування сандвічів".
Рецепт вафель бісквітних
Змішайте і збийте до піни: 5 яєчних жовтків, 5 ст. ложок гарячої води, 100 г цукру і протерту шкірку лимона, потім замісіть тісто з 150 г борошна і 1/2 чайної
ложки порошку для випічки. Добре збийте 5 яєчних білків і замісіть їх в тісто.
Інші рецепти Ви знайдете в рецептурних довідниках або застосовуйте готові суміші,
пропоновані торгівлею.
Смаження на грилі
1. Встановіть плитку-гриль, як це вже було описано в розділі "Експлуатація виробу".
2. Далі дійте, як це було описано у підпунктах 1-3 глави „Підсмажування сандвічів“.
3. Розмістіть продукти на нижній полуформе і обережно закрийте кришку. Ручки разом не стискати. Час підсмажування індивідуальне.
4. Коли продукти досить просмажиться, зніміть їх з форми за допомогою дерев'яної вилки. Не користуйтеся для цього гострими, заточеними або ріжучими предметами.
УВАГА: Ні в якому разі не користуйтеся гострими або ріжучими предметами, це може пошкодити непригораемое покриття поверхонь тостера.
Основні | |
---|---|
Виробник | Livstar |
Користувацькі характеристики | |
Антипригарне покриття форми | Так |
Захист від перегріву | Так |
Індикатор нагріву | Так |
Кількість випечених виробів | 2 |
Ручки, що не нагріваються | Так |
Система блокування ручок | Так |