636 ₴
Показати оптові ціниНастільна механічна локшина ідеально розкочує тісто для локшини, пельменів, вареників, чебуроків, равіолі та інших виробів.
Інструкція з експлуатації локшини-тетторкаскатки з механічним приводом
Зафіксуйте локшину на столі та вставте ручку в отвір на валиці для розкачування тіста (валик із плоскими краями).
Перед першим використанням локшини рекомендується ретельно протерти локшину сухим рушником і пропустити трохи тіста через валик для розкачування.
Отримане тісто необхідно викинути.
Налаштуйте локшину на найбільшу товщину, відрегулювавши отвір між валиком на 3 мм.
Прокотіть тісто, повертаючи ручку. Повторіть, потім налаштуйте локшину на наступний рівень і знову пропустіть тісто.
Регульована товщина тіста від 0,2 мм до 2,5 мм.
Розріжте тісто на рівні смужки за допомогою ножа.
Переставте ручку в отвір на нарізному блоці локшини, і пропустіть смужку через нарізний блок (валик із розрізними краями).
Рекомендується чистити локшину за допомогою щітки після кожного використання.
Зніміть пластикові протектори для чищення локшини зсередини.
У разі потреби використовуйте оливкову олію для чищення нарізного блока.
Зберігайте локшину в недоступному для дітей місці.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Тісторозкатка-локшинорізка |