198 ₴
Показати оптові ціниЯкщо вдома у вас немає професійного точильника — не переживайте, зі стругачкою для ножів AK215 проблема гострих ножів піде сама собою. З цим інструментом вам не потрібно особливих знань для того, щоб якісно наточити чи то великий ніж для шеф-кухаря, чи ніж для чищення овочів. Три етапи заточування, а також підготовлена V-подібна структура практично зробить усе за вас.
Особливості:
- Стильний і безпечний дизайн, легко чистити та зберігати;
- Нековзні гумові ніжки забезпечують стійкість під час заточування;
- 3 етапи заточування забезпечують ідеальний результат;
Матеріал: високоякісний ABS пластик + слот із неіржавкої сталі
3-ри слоти для заточування: Алмазний стрижень, Керамічний стрижень, Лезо з вольфрамової сталі
Як використовувати 3-ступеневе точило для ножів AK215, щоб заточити кухонний ніж?
1-й крок (підготування): для ремонту пошкоджених лез, а також якщо є зазубрини — використовується грубий абразив із алмазним напиленням.
2-й крок (заточування): заточує лезо та відновлює різальну крайку до "V"-подібної форми — використовується абразив середньої зернистості (вольфрамова сталь).
3-й крок (полірування): полірує лезо, вирівнює будь-які нерівності, слугує для щоденного виправлення — використовується керамічний камінь білого кольору.
ВАЖНО!
- У момент заточування ніж потрібно відтягувати тільки в один бік.
- Для заточування потрібно помістити ніж у відповідний отвір, трохи нахилити кінчик ножа вниз, злегка притиснути та потягнути на себе (поторяти приблизно 5 разів).
Матеріал: точило (алмаз/кераміка/вольфрамова сталь), корпус — ABS пластик
Розмір: 203х47х75 мм
Країна-виробник: Китай
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Samurai |
Тип | Точилка механічна |
Стан | Новий |
Колір | Білий |