Набір ножів та кухонного начиння Zepline ZP-067 – незамінний надійний помічник на Вашій кухні. В цей набір входить 5 ножів, обробна дошка, кухонне приладдя на підставці. Набір ножів виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з лазерним заточуванням, ручка не ковзає приємно на дотик. Набір кухонного приладдя виготовлений з харчового, термостійкого, силікону. Він безпечний для використання з харчовими продуктами, не токсичний, без запаху, витримує температуру до 230 °C. З таким набором приготування їжі доставлятиме задоволення, а також він впишеться в будь-який інтер'єр кухні!
Особливості:
- Зручна підставка з металу та пластику, в якій можна тримати все в одному місці;
- 5 кухонних приладів із харчового силікону, який витримує температуру до 230 градусів та одночасно не деформується, запаху від нього немає;
- Дощечка для нарізки продуктів із харчового пластику товщиною 1 см та розміри 28 х 22 см;
- Ножі зроблені якісно із загартованої сталі, вони литі, що зручно лежать у руці;
- Весь набір можна мити в посудомийній машині.
Характеристики:
- Тип: кухонний набір приладдя;
- Тип: на підставці;
- Матеріал підставки: пластик, нержавіюча сталь;
- Матеріал приладдя: пластик;
- Матеріал обробної дошки: Пластик (двостороння);
- Матеріал ножів: загартована сталь.;
- Заточення ножів: Двостороння;
- Розміри дощечки (ДхШхГ): 28 х 22 х 1 см;
- Довжина ножів: від 19.5 см – 32 см.
Комплектація:
- Кухарський ніж: довжина: 32,5 см, довжина леза: 20 см;
- Ніж для нарізування хліба: довжина: 32,5 см; довжина леза: 20 см;
- Ніж саток: довжина: 32,5 см, довжина леза: 20 см;
- Ніж універсальний короткий Довжина: 23,5 см; довжина леза: 13 см;
- ніж для чищення: довжина: 19,5 см, довжина леза: 9 см;
- Ножиці;
- Пензлик – для рівномірного розподілу олії на сковороді, листа або маринування м'яса;
- Щипці – для сервірування чи приготування їжі;
- Віночок – для змішування соусів, збивання яєць, вершків та крему;
- Ложка з прорізом – для приготування та проціджування супів, соусів;
- Половник – для подачі супу, рідких страв та соусів;
- Ложка для спагетті - для приготування та подачі спагетті;
- Сервірувальна ложка – для приготування та подачі супів;
- Лопатка з прорізом – для смаження та сервірування з проціджуванням;
- Лопатка для перемішування, смаження, приготування на грилі та сервірування їжі;
- Ложка для салату – для перемішування та подачі салатів;
- Лопатка для нанесення – для розподілу олії, джему та іншого;
- Підставка;
- Дощечка;
- Заводська упаковка.